BRANDFARLIGE GENSTANDE - Mærkning.dk - Tyverimærkning, der virkelig betyder noget!

Mærkning.dk
Mærkning.dk
Gå til indhold

BRANDFARLIGE GENSTANDE

BRANDFARLIGE - GENSTANDE

Brandsikre løsninger til mange formål.

  OPBEVARING OG FREMVISNING   
BRANDFARLIGEGENSTANDE
Her finder du vores udvalg af produkter udviklet til opbevaring
eller eksponering af brandfarlige varer, såsom brandfarlig væske, gas, aerosoler, kemikalier, syrer, lithiumbatterier og lignende.
Der findes løsninger tilpasset butikker og lagre, industri,
værksteder, restauranter, laboratorier mm.
Fra enklere løsninger til mere komplette og klassificerede som f.eks. skabe i henhold til SP 2369, LPG-skabe i henhold til EI30
og EI60 skabe klassificeret efter EN 14470-1 og 2.


Brandsikringsskab i henhold til SP 2369

Brandadskillende tøndeskab i henhold til SP 2369

GAS-skab iht. EI60 og EN 14470-2 mm

Kemikalieskab

Laboratorieskabe i henhold til EN 14470-1

Batteriskab

BRANDSIKKER OPBEVARING
GAS- OG GASOL-Skabe
Sikker opbevaring af gas- gasolflasker.

Vi tilbyder flere varianter af gas/gasskabe, både uklassificerede løsninger til indendørs og udendørs opbevaring, samt brandklassificerede varianter. Vi har modeller med brandklasse efter EN 14470-2 udviklet til brug i laboratorier, samt GAS-skabe, der kan tåle lidt mere, og som opfylder kravene til EI30 og EI60 separat opbevaring.

Vores sortiment består af HAG-serien, SSG-serien, SSG-30-serien, SGAS1700-serien og HUG-serien der alle opfylder kravene til EI60 brandsikringsadskillelse, kan placeres både indendørs og udendørs og kan også tilpasses til tilsluttet gas.
Brandsikre Skabe
Sikker opbevaring og eksponering for brændbare varer.

Securas brandseparationsskabserie SGS er udviklet til at give maksimal produkteksponering, samtidig med at det er nemt at håndtere for kunder og personale. Skabet er brandklassificeret efter SP 2369 klasse 1 og har en meget høj kvalitet som gør at skabene kan tåle daglig brug i mange år.
Brandadskillende Tøndeskabe
Sikker opbevaring og håndtering af sprinklervæske i 200 liters tromler.

Brandadskillende Tøndeskab
Brandadskillende skabe udstyret til sikker håndtering og opbevaring af 200 liters tromler med sprinklervæske og lignende. SGS 990 Barrel er dels testet og godkendt efter SP 2369 i klasse 1, men er også testet for ekstern brand i 60 minutter.
Laboratorieskabe
Sikker opbevaring af brandfarlige væsker.

Brandklassificerede laboratorieskabe eller brandskabe som de også kaldes. Skabe udviklet til sikker opbevaring af brandfarlige væsker på arbejdspladser, såsom laboratorier, industri, skoler, hospitaler, plejehjem og lignende. Skabene er udstyret med selvlukkende låger, ventilation og alt brandklassificeret efter EN 14470-1. Vi har forskellige varianter af skabe og brandklasser fra 30 minutter til 90 minutter.
Batteriskabe
Sikker opbevaring af lithium-batterier


Vi tilbyder flere forskellige løsninger til sikker opbevaring og opladning af lithium-ion batterier. Vores sortiment omfatter bl.a. brandisolerede opbevarings- og ladeskabe, samt brandklassificerede løsninger, både til passiv opbevaring og til opladning. Alle skabe er som standard udstyret med enklere brandalarmer for at muliggøre sikker evakuering, hvis et batteri skulle gå i termisk rush. Det er også muligt at forbinde skabene med eksisterende alarmer, så redningsberedskabet også bliver alarmeret og kan sætte ind.

Brandisolerede batteriskabe med opladning - serie LB
Brandklassificerede batteriskabe til passiv opbevaring - SLB-B serie

Brandklassificerede batteriskabe med opladning - serie SLB-S
Brandklassificerede batteriskabe med opladning og slukning - SGB-serien
Kemikalieskabe
Sikker opbevaring af kemikalier.

Vi har en række løsninger til sikker håndtering og opbevaring af kemikalier. Dels vores brandisolerede og ventilerede kemikalieskabe, men også enklere varianter af kemikalieskabe. Her finder du også vores skabe til ætsende stoffer (syre og base) samt vores kemikaliebeholdere til volumenhåndtering og som kan bruges udendørs.
Mærkning forebygger tyveri og indbrud!
                    

Vi bruger Mærkning.dk tyverimærker – både SoftMark og EasyMark – til at mærke vores bærbare og stationære computere, projektorer, computerskærme og mobiltelefoner. Vi bruger tyverimærkerne som forebyggelse, og vi har ikke fået stjålet noget, siden vi begyndte at bruge mærkerne. Mærkerne er rigtig nemme at montere på vores produkter – specielt SoftMark, som er den nye, flade type – og de sidder pænt og godt fast, og giver en permanent mærkning via den vulkaniserede ID tekst på bagsiden af mærket. Det er nemt at genbestille mærkerne med den fortløbende nummerserie, og det var også nemt at få skiftet mærkningen til vores nye navn og logo. Hos Mærkning.dk har vi gennem årene altid fået god og konstruktiv rådgivning.

Kén Børjesen, Indehaver.
MyBusinessTV Aps.
Effektiv tyverisikring
Tyverimærkning af it-udstyr, værktøj, materiel og inventar nedsætter risikoen for tyveri, og giver lettere administration og kontrol over alle jeres værdier!

  EFFEKTIV TYVERIMÆRKNING  
Tyverimærkning med 3D buble/laminering som tyverisikre med et eksklusivt look. Stilrent lasergraveret aluminiumsmærkning Permanent 2-i-1  består af et specialmærke med enhver tekst i bunden af ​​mærket.
Tydelig mærkning forhindre indbrud og tyveri!
For et sikkert og praktisk it-miljø

Med et sikkert it-miljø mener vi primært tyverisikring. Og produkter, der gør det vanskeligt for tyven at stjæle vores it-udstyr.

  GØR HVERDAGEN BESVÆRLIG FOR TYVEN!   
Kontakt os
Ring eller skriv til os på mail eller via kontaktformularen her under.
Vi sidder altid klar til at hjælpe. Hvis du mangler svar på et bestemt spørgsmål, kan du måske finde det på FAQ-siden.
Mærkning.dk - Tovesvej 2, 3000 Helsingør (En del af uniff Gruppen)
+45 50 40 26 65 | +45 60 61 31 09
info@merkning.dk

Copyright Mærkning.dk | CVR. 20013184 |


SIKKERHED, DER ER MÆRKBAR
Undgå tyverier, og få samtidig styr på alt værdifuldt udstyr i din virksomhed. Med en tyveri -og inventarmærkning fra Mærkning.dk falder risikoen for, at noget forsvinder. Enkelt, effektivt og sikkert.
GENVEJE
Tilbage til indhold