INVENTARSYSTEM - Mærkning.dk - Tyverimærkning, der virkelig betyder noget!

Mærkning.dk
Mærkning.dk
Gå til indhold

INVENTARSYSTEM

InventarSystem

Med vores lagersystemer og programmer får du et samlet billede, der nemt kan forbindes med virksomhedens finanser og rentabilitet  INVENTARSYSTEM - NETVÆRKSBEHOLDNING - HELPDESK   
InventarSystem
Alle varer har deres givet plads i din virksomhed. Hvert objekt bidrager til et fungerende system, der muliggør ressourceoptimering. Med vores lagersystemer
og programmer får du et samlet billede, der nemt kan forbindes med virksomhedens finanser og rentabilitet

Supplere med vores inventar -og tyverimærkninger. Vælg mellem stregkode og/eller QR-kode for hurtigere og nemmere håndtering.

  MÆRKBAR BEDRE INVENTARKONTROL  
NetværksOversigt - 0073
Netværks inventering -Licensbeholdning


Med netværks inventering scanner du hurtigt og effektivt alle arbejdsstationer og servere på dit netværk, og får samtidig kontrol over software og hardware, som giver mange omkostnings effektive besparelser.
HelpDesk - 0074
Service desk.


Service desk, webbaseret system for helpdesk /supportafdeling, Med helpdesk får du mulighed for at arbejde med dine sager i henhold til en standard (ITIL), og du kan automatisk følge SLA (serviceniveauaftale)
LagerSystem - 0072
Inventarsystem - Netværksbeholdning - Helpdesk


Vi tilbyder alt fra simple lagerprogrammer til mere avancerede systemer, der kan vokse og nemt integreres med andre applikationer såsom: Helpdesk og netværksbeholdning.


Præventiv Tyverimærkning
Synlig tyverimærkning kombineret med en effektiv fastgørelse af dig udstyr, giver den optimale beskyttelse mod tyveri!

Fysisk sikring af smart-tv, projektorer, computere, servere, tablets og andet elektronisk udstyr sikrer, at arbejdsredskaberne forbliver der, hvor du forventer og har brug for dem i hverdagen.

  MÆRKBAR SIKRERE   
Inventarmærkning med branding

Du har også mulighed for at få jeres logo, byvåben eller firmanavn med på inventarmærkningen. Både på de synlige, permanente og usynlige mærkeløsninger. Derved øges tilhørsforholdet til virksomheden eller institutionen, så du får et hurtigt overblik over dine værdier, ligesom ingen kan være i tvivl om, hvem de skal kontakte, hvis de mærkede effekter findes.

  MÆRK DINE VÆRDIER    
Kontakt os
Skriv til os på via kontaktformularen længere nede på siden. eller ring, læg gerne en besked på vores telefonsvare!
Vi sidder altid klar til at hjælpe. Hvis du mangler svar på et bestemt spørgsmål, kan du måske finde det på FAQ-siden.

Mærkning.dk - Tovesvej 2, 3000 Helsingør (En del af uniff Gruppen)
+45 50 40 26 65 | +45 60 61 31 09
info@merkning.dk

Copyright Mærkning.dk | CVR. 20013184 |


SIKKERHED, DER ER MÆRKBAR
Undgå tyverier, og få samtidig styr på alt værdifuldt udstyr i din virksomhed. Med en tyveri -og inventarmærkning fra Mærkning.dk falder risikoen for, at noget forsvinder. Enkelt, effektivt og sikkert.
GENVEJE
Tilbage til indhold