Sikrer din ejendom med effektiv tyverimærkning på Mærkning.dk! - Mærkning.dk - Tyverimærkning, der virkelig betyder noget!

Mærkning.dk
Mærkning.dk
Gå til indhold

Sikrer din ejendom med effektiv tyverimærkning på Mærkning.dk!

Produkter

Vælg de nyeste tyverisikringskærmer, opbevaring, fastlåsning samt cloud-løsninger til lager

  VÆLG PRODUKTER HER UNDER!  Tyverimærkning

Tyverimærkning af it-udstyr, værktøj, materiel og inventar nedsætter risikoen for tyveri, og gør det lettere at administrere og holde styr på alle jeres redskaber i løbet af arbejdsdagen.
Inventarmærkning

Inventarmærkning har mange fordele, holder omkostningerne nede og reducere tab, giver samtidig nem kontrol over værdierne med et tilhørende lagerstyringssystem.
Anden mærkning

Ud over Tyverisikringsmærkning og Inventarmærkning, tilbyder vi også et bredt sortiment af andre mærkninger, som etiketter og skilte i mange forskellige størrelser og materialer.

Inventarkontrol

Vi tilbyder alt fra et simpelt registreringssystem til komplet lagersystem med integreret netværksbeholdning og helpdesk-modul.

Fastlåsning

Vi anbefaler fastlåsning af dit IT-udstyr sammen med synlig tyverimærkning, og tilbyder et stort udvalg af både fastlåsning og holdere til computere, tablets, projektore og TV.

Tilbehør

Vi tilbyder et bredt tilbehørs sortiment til brug sammen med Tyverisikringsmærker, Inventarmærker og andre mærkninger.
Tyveri -og Inventarmærkning
Synlig tyveri -og inventarmærkning af it-udstyr, inventar, lagerbeholdning, værktøj, materiel og varer nedsætter risikoen for tyveri, og gør det lettere at administrere og holde styr på alle dine værdier.

   MÆRK ALT DIT UDSTYR !  
Fastgørelse
Synlig tyverimærkning kombineret med en effektiv fastgørelse af dig udstyr, giver den optimale beskyttelse mod tyveri!

Fysisk sikring af smart-tv, projektorer, computere, servere, tablets og andet elektronisk udstyr sikrer, at arbejdsredskaberne forbliver der, hvor du forventer og har brug for dem i hverdagen.

  MÆRKBAR SIKRERE  
Tyverimærkning med branding

Du har også mulighed for at få jeres logo, byvåben eller firmanavn med på tyverimærkningen. Både i de hæftende, permanente og usynlige løsninger. Derved øges tilhørsforholdet til virksomheden eller institutionen, ligesom ingen kan være i tvivl om, hvem de skal kontakte, hvis de mærkede effekter findes.

  MÆRK DINE VÆRDIER    
Kontakt os
Ring eller skriv til os på mail eller via kontaktformularen her under.
Vi sidder altid klar til at hjælpe. Hvis du mangler svar på et bestemt spørgsmål, kan du måske finde det på FAQ-siden.
Mærkning.dk - Tovesvej 2, 3000 Helsingør (En del af uniff Gruppen)
+45 50 40 26 65 | +45 60 61 31 09
info@merkning.dk

Copyright Mærkning.dk | CVR. 20013184 |


SIKKERHED, DER ER MÆRKBAR
Undgå tyverier, og få samtidig styr på alt værdifuldt udstyr i din virksomhed. Med en tyveri -og inventarmærkning fra Mærkning.dk falder risikoen for, at noget forsvinder. Enkelt, effektivt og sikkert.
GENVEJE
Tilbage til indhold