BRANDSIKRE HÆNGEMAPPESKABE - Mærkning.dk - Tyverimærkning, der virkelig betyder noget!

Mærkning.dk
Mærkning.dk
Gå til indhold

BRANDSIKRE HÆNGEMAPPESKABE

BRANDSIKRE - HÆNGEMAPPESKABE

Fås i flere forskellige varianter.

  ARKIVERING OG  BESKYTTELSE  
BRANDSIKREHÆNGEMAPPESKABE
Hængende arkivskabe bruges hovedsageligt til at beskytte hængende filer mod brand og uautoriseret adgang. Hængende mappeskabe består af en ramme med 1 til 4 udtræksskuffer, hvor hver skuffe har en færdiglavet hængeanordning til ophængning af mapper. Alle hængemappeskabe, vi har, er som standard tilpasset til standard A4, men der er også nogle skabe, hvor du kan flytte interiøret, så de også passer til Folio -størrelsen.

Vi har flere forskellige varianter af hængende arkivskabe, så du altid kan finde en model, der passer til din arbejdsplads. Hængende arkivskabe fås i forskellige brandklasser, forskellige dimensioner og med varieret låsning.

  LET AT INSTALLERE!  
Brandsikre hængemappeskabe SV- serien
Effektiv tyverisikring
Tyverimærkning af it-udstyr, værktøj, materiel og inventar nedsætter risikoen for tyveri, og giver lettere administration og kontrol over alle jeres værdier!

  EFFEKTIV TYVERIMÆRKNING    
Tyverimærkning med 3D buble/laminering som tyverisikre med et eksklusivt look. Stilrent lasergraveret aluminiumsmærkning Permanent 2-i-1  består af et specialmærke med enhver tekst i bunden af ​​mærket.
Mærkning forebygger tyveri og indbrud!
                    

Vi bruger Mærkning.dk tyverimærker – både SoftMark og EasyMark – til at mærke vores bærbare og stationære computere, projektorer, computerskærme og mobiltelefoner. Vi bruger tyverimærkerne som forebyggelse, og vi har ikke fået stjålet noget, siden vi begyndte at bruge mærkerne. Mærkerne er rigtig nemme at montere på vores produkter – specielt SoftMark, som er den nye, flade type – og de sidder pænt og godt fast, og giver en permanent mærkning via den vulkaniserede ID tekst på bagsiden af mærket. Det er nemt at genbestille mærkerne med den fortløbende nummerserie, og det var også nemt at få skiftet mærkningen til vores nye navn og logo. Hos Mærkning.dk har vi gennem årene altid fået god og konstruktiv rådgivning.

Kén Børjesen, Indehaver.
MyBusinessTV Aps.
Tydelig mærkning forhindre indbrud og tyveri!
For et sikkert og praktisk it-miljø

Med et sikkert it-miljø mener vi primært tyverisikring. Og produkter, der gør det vanskeligt for tyven at stjæle vores it-udstyr.

  GØR HVERDAGEN BESVÆRLIG FOR TYVEN!   
Kontakt os
Ring eller skriv til os på mail eller via kontaktformularen her under.
Vi sidder altid klar til at hjælpe. Hvis du mangler svar på et bestemt spørgsmål, kan du måske finde det på FAQ-siden.
Mærkning.dk - Tovesvej 2, 3000 Helsingør (En del af uniff Gruppen)
+45 50 40 26 65 | +45 60 61 31 09
info@merkning.dk

Copyright Mærkning.dk | CVR. 20013184 |


SIKKERHED, DER ER MÆRKBAR
Undgå tyverier, og få samtidig styr på alt værdifuldt udstyr i din virksomhed. Med en tyveri -og inventarmærkning fra Mærkning.dk falder risikoen for, at noget forsvinder. Enkelt, effektivt og sikkert.
GENVEJE
Tilbage til indhold