FYSISK SIKRING - Mærkning.dk - Tyverimærkning, der virkelig betyder noget!

Mærkning.dk
Mærkning.dk
Gå til indhold

FYSISK SIKRING

Fastlåsning

Fysisk sikring af dine værdigenstande

  FOR SIKKERHEDENS SKYLD!  
FastLåsning

Fysisk sikring og fastgørelse af smart-tv, projektorer, computere, servere, tablets og andet elektronisk udstyr nedsætter risikoen for tyveri og vigtigst af alt, tyverisikring beskytte vores computere, servere og andre enheder der lagre oplysninger som er nødvendige for virksomhedens daglige drift.

Fysisk sikring af IT-udstyr er en vigtig del af IT-sikkerhed og hjælper med at beskytte følsomme data og oplysninger mod fysiske trusler,
som kan have alvorlige konsekvenser for en organisation eller virksomhed, hvis udstyret falder i de forkerte hænder eller beskadiges.

Driftsforstyrrelser er både dyre og tidskrævende.


 TYVERISIKRING STOPPER TYVEN!  
StationæreComputere
Tyverisikring og fysisk fastgørelse af Stationære Computere & Tablets.

StationæreComputere hvad enten det gælder harddiske, servere eller stationære computere og tablets, så er fastlåsning den bedste og mest præventive måde at forhindre tyveri af hardwaren på.
BærbareComputere
Når du vil have din bærbare computer sikret.


BærbareComputere hvad enten det gælder harddiske, servere eller bærbare computere, så er fastlåsning den bedste og mest præventive måde at forhindre tyveri af hardwaren på.
AppleProdukter
Fysisk fastgørelse og tyverisikring af Apple produkter.


AppleProdukter her finder du alt til fysisk fastgørelse og tyverisikring af Apples produkter såsom holdere, wirelåse, iPads, iMac og Apple TV.

Projektorer
Tyverisikring af projektorer.


Projektor sikringen tyverisikrer din projektor mod ubudne gæster, men forhindrer dig ikke i at bruge projektoren til daglig. Projektoren kan nemlig stadig roteres og drejes, selvom den er spændt fast på sikringen.
Tablets
Efektive tyverisikringer til din tablet.


Tablets - særligt bærbare computere, tablets, smartphones og kameraer, er i høj kurs blandt indbruds- og butikstyvene, med en effektiv tyverisikring får du den fulde kontrol over dine værdigenstande.


MonitorerHoldere
Fysisk fastgørelse og tyverisikring af monitorer & standere.

MonitorerHoldere - Fysisk fastgørelse og tyverisikring af monitorer, fladskærms-TV, fjernbetjeninger og standere er den bedste måde at beskytte hardwaren på.


Effektiv tyverisikring
Fastgørelse og fysiske tyverisikring medvirker til at gøre livet ekstra besværligt for indbrudstyven.

Fysisk tyverisikring og fastgørelse er en særligt god måde at forhindre tyveri på. Når IT-udstyret er fastgjort til en bygningsdel eller til et bord, vil det være besværligt for tyven at slæbe afsted med værdigenstanden (og derfor opgiver tyven ofte helt sit forehavdende).

  MÆRKBAR SIKRERE   
Mekanisk Sikring Af IT-udstyr

Der findes flere muligheder for fysisk tyverisikring af blandt andet computere, tablets, fladskærme og projektorer. iPads, iMacs, bærbare computere og fladskærme er indbrudstyvens foretrukne bytte, fordi de er ganske nemme at omsætte.

  TYVERISIKRING STOPPER TYVEN   
Kontakt os
Ring eller skriv til os på mail eller via kontaktformularen her under.
Vi sidder altid klar til at hjælpe. Hvis du mangler svar på et bestemt spørgsmål, kan du måske finde det på FAQ-siden.
Mærkning.dk - Tovesvej 2, 3000 Helsingør (En del af uniff Gruppen)
+45 50 40 26 65 | +45 60 61 31 09
info@merkning.dk

Copyright Mærkning.dk | CVR. 20013184 |


SIKKERHED, DER ER MÆRKBAR
Undgå tyverier, og få samtidig styr på alt værdifuldt udstyr i din virksomhed. Med en tyveri -og inventarmærkning fra Mærkning.dk falder risikoen for, at noget forsvinder. Enkelt, effektivt og sikkert.
GENVEJE
Tilbage til indhold