BRANDSIKRE BATTERI SKABE - Mærkning.dk - Tyverimærkning, der virkelig betyder noget!

Mærkning.dk
Mærkning.dk
Gå til indhold

BRANDSIKRE BATTERI SKABE

Batteri - Skabe

Sikker opbevaring af Litrium-Jon Batterier

TIL OPBEVARING OG OPLADNING
BRANDSIKRE BATTERISKABE
  BRANDKLASSIFICEREDE BATTERISKABE  

Sikker opbevaring af lithium-batterier
Securas Batteriskabe er udviklet til primært at beskytte os mennesker, hvis det skulle være tilfældet, at et batteri går i termisk hastværk. Derfor er alle modeller udstyret med røgalarmer. Udover røgalarmen giver skabene også forskellige niveauer af brandsikring. Vi har en variant af brandisoleret skab, der giver en vis beskyttelse, men vi har også modeller, der har verificeret brandklassificering, hvilket giver højere udvendig beskyttelse, men som også betyder, at batterierne er beskyttet mod udvendig brand.

Lithium-batterier er i dag en del af vores hverdag og bruges i alle former for udstyr både i boliger og i vores virksomheder. I lithiumbatterier kan der opstå en termisk overspænding, som udsender giftig gas (hydrogenfluorid), og som samtidig skaber en meget kraftig brand, eller en eksplosion. Det er svært at slukke en brand i et batteri, og de løsninger, der findes på markedet i dag, er derfor mere fokuserede på at begrænse spredningen mellem batterier, end at slukke selve branden.

FirePro systemet bruger en aerosol, der spredes i kabinettet, og som begrænser de flammer, der bryder ud fra batteriet, hvilket betyder, at ildspredningen mellem batterierne begrænses.

 OPLADNING OG - OPBEVARING AF LITRIUM BATTERIER  
Andre oplysninger

  • Alle modeller er udstyret med brandalarm - tidlig varsling
  • Enklere brandisolerede skabe med alarmer og lademuligheder
  • Brandklassificerede skabe med alarmer til passiv opbevaring
  • Brandklassificerede skabe med alarmer og lademuligheder
  • Brandklassificerede skabe med alarmer, lademuligheder, ventilation og Fire-Pro slukningssystemet
Løsninger til sikker opbevaring og opladning af lithiumbatterier og lignende.

Opbevar dine litriumbatterier sikkert
Securas Batteriskabe er udviklet til primært at beskytte os mennesker mod den ild og røg, der udvikler sig i forbindelse med, at et lithiumbatteri går i termisk sus. Herefter gælder det om hurtigst muligt at informere redningsberedskabet om, at der er opstået brand, for også at mindske skader på bygninger og anden ejendom.

Selvom der i dag ikke er fuldstændige regler for, hvordan vi skal opbevare og håndtere lithium-ion-batterier, er vores løsninger udviklet til at give den bedst mulige beskyttelse. Uanset hvilken af ​​vores løsninger du vælger.
Brandsikre Batteri-Skabe SLA-serien
Brandsikre Batteri-Skabe SLB-serien
Brandsikre Batteri-Skabe LB-serien
Skabe, der sikre dit salg.
Vi tilbyder sikkerhedsskabe til sikker opbevaring i dobbelt forstand. Vores brandseparerende vitrineskabe kan redde liv.
Brandslukningsfunktionen adskiller brandfarlige væsker og gas fra ilden, hvilket skaber en mere kontrollerbar brandproces.
På denne måde øges muligheden for en sikker evakuering, og risikoen for skade på ejendommen mindskes.

Takket være det eksponerende design og den indbyggede belysning i vores vitrineskabe kan du også øge dit produktdisplay i butikken - og lade både sikkerhed og salg skyde i luften.

  MÆRKBAR SIKRERE   
For et sikkert og praktisk it-miljø

Med et sikkert it-miljø mener vi primært tyverisikring. Og produkter, der gør det vanskeligt for tyven at stjæle vores it-udstyr.

  GØR HVERDAGEN BESVÆRLIG FOR TYVEN!   
Kontakt os
Ring eller skriv til os på mail eller via kontaktformularen her under.
Vi sidder altid klar til at hjælpe. Hvis du mangler svar på et bestemt spørgsmål, kan du måske finde det på FAQ-siden.
Mærkning.dk - Tovesvej 2, 3000 Helsingør (En del af uniff Gruppen)
+45 50 40 26 65 | +45 60 61 31 09
info@merkning.dk

Copyright Mærkning.dk | CVR. 20013184 |


SIKKERHED, DER ER MÆRKBAR
Undgå tyverier, og få samtidig styr på alt værdifuldt udstyr i din virksomhed. Med en tyveri -og inventarmærkning fra Mærkning.dk falder risikoen for, at noget forsvinder. Enkelt, effektivt og sikkert.
GENVEJE
Tilbage til indhold